Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yaman sızdırmaz özelliğe mevla olmaları çevresı ile yangın takkadak insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Ivedili çıkış kapısı adı ile bile bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biryoğun yapıda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Yangın ve acil gidişat anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da dışa vurum edilen bu branş temelı modellerde alışılagelen kapı koluna nazir. 

Özellikle duyarlı ve kıymettar materyallerin olduğu odaların baplarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı çoğu kez 60 zaman, B klası bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Bunun yürekin de deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en şayan paha politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

ölçünlü bir acil çıkış kapısı ekseriya 2000 TL ile 4000 TL arasında değişen bir fiyata iye olmaktadır. Ancak, kapının yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve öbür özellikleri kabil faktörler ederı etkiler.

Cemiyet arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm nüshalı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i küfretmek ciğerin tıklayın.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Güçlü sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı midelerine yerleştirilmesi ile bu kapılar dirim kurtarmaktadır.

Değişik nedenlerle kullanılması yahut yangın kapkaloriın önüne bir hail konulması yerinde, yangın bapsına revan koridor fuzuli eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın dışarıya en yangın kapısı hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı kapılara maruz isimdir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa da vahit hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik bar veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Turfa yapılarda ve yangın merdiveni meydanı yurt olan binalarda kaçış merdiveni özümlemeına imkân vermektedir. 

Report this wiki page